Garam merupakan bahan yang diperlukan dalam kehidupan seharian, maka memilih dan mengambil garam yang terbaik adalah sangat penting.
KESIHATAN KELUARGA ADALAH TANGGUNG JAWAB KITA SEMUA.
Garam buatan, membahayakan kesihatan!!!!!!
- Mengandungi sodium klorida yang tinggi, unsur-unsur toksin, logam berat dan kandungan mineral yang rendah.
- Dr. Numada Isginu, Presiden Composite Medical Association Japan mengatakan, "SODIUM KLORIDA MERUPAKAN PUNCA UTAMA PENYAKIT DARAH TINGGI"
- Oleh itu, adalah amat bahaya jika garam buatan digunakan dengan banyak.
HAI - O GARAM BULUH
Dihasilkan berasaskan remedi tradisional rakyat Korea sejak 1300 tahun yang lalu. Ia mengandungi lebih daripada 70 jenis bahan-bahan mineral dan elemen mikro, merupakan makanan semula jadi dan tidak mengandungi sebarang elemen toksin.
KEKURANGAN MINERAL ADALAH PUNCA BAGI PELBAGAI PENYAKIT
Hai-O Garam Buluh menggunakan garam laut dari kawasan Pantai Barat Korea yang semulajadi, dimasukkan ke dalam buluh yang berusia 3 tahun, dan ditutup dengan tanah liat yang diperolehi dari kedalaman 20 meter. Kemudian dibakar berulangan dengan pokok pain sebagai bahan bakar pada suhu 1000 C dalam relau bagas.
Ini bukan saja dapat menyejatkan unsur logam berat dan toksin, malah mengekalkan unsur berguna dalam garam di samping menyerap pati buluh, tanah liat dan pokok pain. Kandungan bahan-bahan mineral dan elemen mikro turut bertambah. Akhirnya garam yang dibakar akan diproses menjadi hablur dan dikenali sebagai garam buluh.
KETERANGAN LANJUT HUBUNGI SHIRA 019 2677949
KEISTIMEWAAN GARAM BULUH
1. Kaya dengan elemen mikro dan bahan mineral
- dpt mengimbangi kadar elemen mikro dan bahan-bahan mineral mengikut keperluan badan
- dpt mengekalkan keseimbangan pH bendalir badan (khususnya darah) dan susuk badan yang cenderung kepada beralkali
4. Dikenali sebagai makanan untuk menyahtoksin
- daya resapan yang tinggi, dapat meneutralkan toksin dan menyahtoksin dgn cepat, seterusnya menyingkirkan toksin ke luar badan
- boleh diambil bersama pelbagai produk kesihatan, dapat meningkatkan kadar penyerapan terhadap produk kesihatan tersebut
- daya anti-pengoksidaan yang tinggi dapat menyembuhkan sel-sel badan dan melancarkan fungsi-fungsi organ dalaman badan
Sebagai perasa makanan, sama spt penggunaan garam biasa. Ditambah dalam lauk-pauk dan sup menjadikannya lebih sedap dan berkhasiat, baik untuk penyerapan nutrien oleh badan manusia.
Garam Buluh Premier Drinks mengandungi magnesium, kalsium dan besi yang lebih tinggi daripada garam biasa. Diminum secawan dua kali sehari.
UNTUK PESANAN HUBUNGI SHIRA 019 2677949
TESTIMONI PENGGUNA
MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT
HUBUNGI SHIRA 019 2677949 UNTUK KETERANGAN LANJUT.
Bagi pembeli luar kawasan kami akan poskan.
No comments:
Post a Comment